Iyengar søndag

med iyengar yoga lære, lasse b

Kunne du tænke dig at nyde en times afstressende, lærerig og effektiv søndags yoga? Eller måske bare at lade op med en halv times fordybende meditation, som bringer dig tilbage i en tilstand af ro og dybere bevidsthed? 

Med søndags Iyengar får du en helgarderende yogatime, som effektivt smidiggør og opbygger hele kroppen, mens du undervejs vil lære hemmeligheden bag en sund, skadesfri og udbytterig yogapraksis, som passer til din krop. 

 Vi fordybe os i yogaens anatomiske præcision, nøgleøvelser og sekvenser, med henblik på at høste det fulde mentale og fysiologiske sundhedsudbytte. Både for at give krop og sind det optimale udgangspunkt for en weekend fuld af energi og overskud, men i lige så høj grad som investering i mere virkningsfuld yogapraksis, hele livet.  

På vores søndags workshop vil du opleve effekten af autentiske og innovative Iyengar Yoga, som naturligt forebygger og behandler kroppens degenerative aldringssymptomer, forbedre din smidighed og kropsbalance og  giver dig et fundament for ro i sindet.

Her kan alle være med, uanset niveau, form, alder eller skadeshistorik, da vi med mere end 30 års ekspertise og undervisningserfaring, vil finde frem til den individuelle tilpasning som du har brug for, for at få en behagelig og udbytterig oplevelse på yogamåtten. 

Søndags fleksiblitet

På vores søndags workshop kan du frit vælge om du vil deltage både yoga og meditation, som en sammenhængende undervisning, eller om du foretrækker kun at være med til en af delene. 
Book din plads idag for at sikre dig en af vores meget begrænsede pladser til denne yogaoplevelse. 

 

 DIN UNDERVISER: LASSE BJERREGÅRD

Med Iyengar yogalære Lasse Bjerregård, får en unik mulighed for at møde den autentiske og udbytterige Iyengar Yoga, som er en sjældent udbudt yogaform i vores del af verden.

Den primære årsag til at Iyengar Yoga er en sjældent udbudt yogaform er, at Iyengar yoga er en beskyttet international titel med trademark licens, som kun kan opnås gennem flere års dedikeret uddannelse, eksaminering og forpligtigelse til videreuddannelse, hvor kun få går igennem nåleøjet. 

Lasse Bjerregård har som en af de eneste danske Iyengar yoga lærere en professionel undervisningseraring på end 30 år og har selv haft over 60 læremestre fra forskellige lande. Herudover har han boet på Ashram i Indien hos en stormester indenfor Ido Yogaen i en længere årerække og modtaget undervisning direkte fra selveste Iyengar familien i Puna Indein, som er kilden til den storslåede metode, som har lagt fundamentet for al moderne yoga som vi kender den idag. 

HVAD GØR IYENGAR YOGA TIL NOGET SÆRLIGT? 

Kulminering af generationers erfaring
Iyengar yogaens grundlægger, BKS. Iyengar udsprang som mesterlæreelev under Hatha yogaens stormesteren Krisnamatrania. 

Fra generation, til generation er yogaens kropsspecifikke erfaring givet nøje videre, til elever som har dedikeret sit liv til at lære og videregive yogaens hemmeligheder. 

I moderne tider har Iyengar Yoga internationale sammenslutning, bevaret den oprindelige lære, ved omhyggeligt at bygge dets uddannelsessystem på Iyengars traditionelle metoder. 

Præcision: Kendetegnet for Iyengar yoga metoden er dens sofistikerede, anatomiske præcision og detaljeringsgrad. Med et usammenlignbart fokus på biomekanisk alignment og kropsbevidsthed, er det med Iyengar yoga muligt at mestre yogaens øvelser til en grad, hvor lethed, balance og stabilitet opstår. Dette minimere risiko for skader og ubalancer og giver en fundament for mental stabilitet. 

Brugen af redskaber: Iyengar yoga er kendt for at bruge redskaber som blokke, pøller og bælter, til at forbedre en positiv effekt og udvikling i ens yogapraksis. Denne vej igennem kan alle, uanset stivhed, styrke og erfaring, få et godt yogaudbytte og en læringsmæssig oplevelse, af retning og formål med den enkelte yoga asana. 

Sekvensering: Sekvensering kaldes også Vinyasa Karma, og dækker over hvordan forskellige yogastillinger med fordel kan kædes sammen, for at opnå den optimale fysiske og mentale effekt af yogaen. BKS. Iyengar har med mere end 70 år på yogamåtten, udviklet en lang række prinipper for hvordan yogaen kan introduceres, som bruges i al Iyengar yoga undervisning. Her vil øvelser og niveau gradvist stige i sværhedsgrad, baseret på anatomisk, fysiologisk og mental indvirkning på krop og sind. 

Stabilitet: For at opnå en yogastillings fulde udbytte, må de gradvist kunne holdes i længere tid. I Iyengar Yoga lære du at stå rigtigt i stillingerne, så de føles lettere og dermed kan praktiseres sammenhængende i længere tid ad gangen, hvor effekten på organer, muskler og nervesystem kan påvirkes i positiv retning. Når kroppen fungere godt og kan opnå en tilstand af ro og stabilitet, giver det grundlag for en uforstyrret meditation praksis, i bevægelse såvel som afslappet og fokuseret tilstand. Dette er yogaens endelige formål. 

 Iyengar yogaens dybdegående og systematiske læring der sætter dig i stand til at praktisere yoga af højere kvalitet og med viden til at sammensætte dine egne smarte programmer med garanti for effekt.

IYENGAR YOGA WORKSHOP

[wc_product_boxes expiringsoonproduct=”1″ category=”Iyenar + Meditation”]

DET FÅR DU

  1,5 times udbytterig Iyengar yoga undervisning
  Lille eksklusivt hold af max 14 deltagere
  Iyengar yogalære med mere end 33 års underviserfaring

DERFOR SKAL DU VÆLGE YOGA PREHAB

KROPSFORVANDLING

Øget styrke, balance og smidighed i hele kroppen

SMERTEFRIHED

Behandling af slid, skavanker og kropslige ubalancer

ORGANFUNKTION

Forbedret fordøjelse, respiration og sundhed af indre organer

MESTRING

Dybdegående øvelses forståelse og teknisk finjustering

ENERGI

Forbedret restitutionsevne, nattesøvn og dagligt overskud

BEVIDSTHED

Reduktion af stress og kultivering af indre ro

YOGASKOLEN TOLDBODGADE 8, 8000 Aarhus C

MØD VORES GLADE DELTAGERE

SE ALLE SØNDAGS WORKSHOPS

[wc_product_boxes category=”Iyenar + Meditation”]

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning