Online Camp

Current Status
Not Enrolled
Price
1.887,00 kr.
Get Started
eller

Velkommen til Online Camp

Kunne du tænke dig at opleve et mærkbart online fysioterapiforløb, der vil få dig sikkert i mål med en flottere, stærkere og sundere krop, mens du systematisk opnår større smertefrihed i processen

På Online Campen vil du blive guidet ubesværet og super professionelt igennem hver eneste øvelse og træningssession på Nicolas Rocklands progressive 16 ugers forløb. Her behøver du blot at tænke skærmen og følge med, uden at bekymre dig om hverken program, tidstagning eller øvelsesudførelse, alt imens du nyder effekten af en professionel og udbytterig helkropstræning. 

Baseret på transformativ styrke, core og kardiotræning, som ombyggeligt bygges op helt fra bunden, vil du her opleve en skades- og smertefri kropsforvandling, der vil accelererer din fedtforbrænding, muskelstyrke og helkropsopstramning, på en tryg og sikker måde. Hertil kan du som en del af din ugentlige praksis nyde Nicolas Rocklands anmelderroste Yoga Prehab sessioner, som giver dig fleksibel, afbalanceret og velfungerende fysik, der er naturligt modstandsdygtig overfor kroppens degenerative aldringssymptomer og som er fintunet til en optimal restitution mellem dine ugentlige workouts.

Med et helt fantastisk kamera setup, får du på Online Campen enhver deltalje med, så du aldring er i tvivl om hvordan du opnår det helt optimale træningsudbytte, med en optimal variation og udførelse, som passer til dig. Ud over de sjove og svedige follow along sessioner, har du også altid mulighed for at gå tilbage til vores udførlige, eksterne videobibliotek, og få en ekstra dybdegående gennemgang af alle forløbets øvelser mm. 

Til hvert af forløbets effektive og lærerige videotræningssessioner, medfølger der selvfølgelig også et overskueligt fysisk træningsprogram som du har mulighed for at printe ud, hvis du ønsker at få et ekstra overblik over træningen, eller hvis du en skal skulle have lyst til at følge planen på egen hånd uden guidet videoinstruktion. 

Drømmer du om at opnå et større vægttab gennem de næste måneder, eller bare at få 100 % styr på en sund, lækker og afbalanceret kost som er skræddersyet til dig og din hverdag? Så kan du på dette forløb også tilvælge en individualiseret kostplan, som vi specialdesigner nøjagtig til din krop, målsætning og personlige præferencer, så du kan blive helgarderet med præcis den ernæring, som vil garantere dig hurtigere og endnu flottere resultater på online campen. 

Træningen foregår med super simplet kvalitetsudstyr, så du virkelig kan nyde friheden i at træne præcis hvor og når det passer ind i din hverdag, uden at gå på kompromis med træningskvalitet og resultater. Udstyr som du i forbindelse med din tilmelding vil få mulighed for at bestille til direkte levering hos dig, allerede imorgen, så du nemt og bekvemt kan komme igang med din transformerende rejse med det samme! 

Så er du klar til at blive smertefri, komme i mål med drømmekroppen, og til at opleve en sundere hverdag, fuld af energi, styrke og overskud? Så tilmeld dig online campen, hvor stifteren af Fysio Bootcamp personligt vil guide dig til mærkbare fremskridt – allerede i dag! 

Helle Gadeberg
Helle Gadeberg
Læs mere
Vi har kun været igang i 2 uger, så det er endnu for tidligt at beskrive det endelige resultat, men træningen er effektiv, øvelserne kan laves til det niveau din fysik kan klare og du kommer hele kroppen rundt. Er selv lidt overrasket over hvor godt det virker med online træning, man glemmer faktisk lidt at det er via en skærm og giver den lige så meget gas som hvis det var fysik tilstedeværelse.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Amy Louise Bretton
Amy Louise Bretton
Læs mere
Effektiv og funktionel træning af højeste kvalitet med Nicolas! Ømme muskler, sved på panden og ikke mindst med et smil på læberne - selvom det er hårdt. Nicolas er super god til at tilrettelægge træningen - det er aldrig den samme rutine, men alligevel kommer man hele vejen rundt. Samtidig giver han god vejledning til øvelser, samt justeringer i forhold til 'skavanker', så man stadig får noget ud af træningen uden at belaste led eller andet yderligere
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Kan varmt og helhjertet anbefale Nicolas som (personlig) træner! Fantastisk, funktionel, sjov og meningsfuld træning der giver mening i dybden og resultater der kan mærkes fra dag 1. At være udenfor i naturens elementer giver også så god mening i forhold til Nicolas's form for træning! Jeg har nydt rigtigt godt af hans fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater ligemeget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
@username
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Anne-Sofie Jensen
Anne-Sofie Jensen
Læs mere
Nicolas formår at gøre træningen sjov og ikke mindst funktionel og relevant. For hver gang er der nye elementer eller øvelser og hvis der skulle være en øvelse du ikke er i stand til at lave grundet skavanker eller skader, så kan der altid findes et alternativ. Træningen er for alle fordi den kan tilpasses DIG og bl.a. derfor kan jeg kun give Nicolas min varmeste anbefaling.
Rikke Hansen
Rikke Hansen
Læs mere
Nicholas Rocland er så kompetent en træner. Han er dedikeret til sit fag som træner, hvilket giver god energi til os deltagere 😊🙂😊Han er rigtig god til at vise og forklare kroppens positioner meget detaljeret i de enkelte øvelser. Desuden lægger han vægt på, at øvelserne laves korrekt, så vi lærer at udføre de enkelte øvelser rigtigt. Tilmed forklarer han, hvad der sker i kroppen under de enkelte øvelser. Han er også god til at give træningen et legende præg, samt bruge nye redskaber og nye øvelser. Alt i alt giver dette mig en super inspirerende, kompetent og alsidig træning 🙂😊🙂
Pernille Bargsteen
Pernille Bargsteen
Læs mere
Nicolas er en super god og motiverende træner, man føler sig i trygge hænder når man har ham som træner. Han formår at variere træningen fra gang til gang, men med de samme grundprincipper, på den måde bliver træningen ikke kedelig. Derudover er han altid klar med en alternativ øvelse hvis, den givende øvelse ikke passer til en, på den måde kan man også deltage på sit eget niveau.bus leo.
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Følger Fysio Bootcamp online (pga covid) og det fungerer supergodt. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Tidligere
Næste
Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning