Smerte

Har du ondt? Og har du lyst til at bevæge dig fra smerte til performance? Vores team er klar til at hjælpe dig væk fra smerte og mod bevægelse og performance uden smerte. 

Performance

Performance kan være mange ting. Vil du gerne have mere energi i hverdagen til at performe bedre i de daglige gøremål, eller søger du at øge din performance i et specifikt mål som styrke i specifikke løft, håndstand, mobilitet eller lignende, så kan Movement Methods dygtige trænerteam hjælpe dig. 

Personlig Træning

Eddie Murray

Stefan Nørrelund

Benjamin Hjertemod

Eddie har 12 års erfaring inden for personlig træning. Eddie har blandende kompetencer inden for smertebehandling og movement. Han har været til diverse kurser i movement verdenen bl.a Ido Portal Corset og Movement X. Eddie har 7 års erfaring med personlig træning og over 20 års erfaring med ledelse i fitness branchen.  Movement, funktionel

Uddannelser og certificeringer:
Z-health
Burdenko Method
Certificering fra Oxygen Advantage

Stefan blev færdiguddannet som fysioterapeut i 2018 og har arbejdet selvstændigt siden. Han arbejder med alt fra smerter og rehabilitering, til styrke- og vægtløftning. Stefan arbejder derudover meget med livstilændringer.

Uddannelser og certificeringer:
BSc. Fysioterapi
Crossfit Level 1
Moderne smertevidens

Benjamin er specialiseret i movement træning. Movement bruges som en form for rehabilitering, generel mobilitet og styrke træning. Benjamin er også specialiseret i vane coaching.

Simon Smith

Sophia Amalie Kjeldberg

Mikkel Schleicher

Simon har 8 års erfaring som personlig træner. Hans baggrund og uddannelse råder over ernæring og sundhed samt forskellige former for træning. Han har en masse energi og der er garanti for hi-fives til alle hans træninger. Udover personlig træning tilbyder han bootcamps med mulighed for forskellige målsætninger. 

Uddannelser og certificeringer:
Bsc. Global Nutrition and Health
Personlig træner
TRX

Sophia har 2 års erfaring som personlig træner, og har stor interesse i at hjælpe andre med at finde glæden ved bevægelse og træning. Hun elsker at nørde træning og derudover arbejde med kost og vaner.

Uddannelse og certificeringer:
EHFA certificeret Personlig træner
Certificeret kostvejleder
Precision Nutrition Coach Level 1 Landsunderviser – Bevæg Dig For Livet – Fitness

Mikkel brænder for at gøre folk stærkere, mere fleksible og generelt bedre til at bruge deres kroppe. Mikkel arbejder med generel styrketræning og movement og er specialiseret i håndstand, gymnastisk styrketræning af overkroppen, samt fleksibilitetstræning.

Uddannelser og certificeringer:
Cand. Scient. Idræt & Sundhed
Active Ageing Trainer (EQF 4)

Adresse: Movement Methold Tomsagervej 2 8230 Aabyhøj

Kontakt info@movementmethod.dk / 60 57 64 74

Åbningstider center Mandag-fredag 06.00-22.00 lørdag-søndag 08.00-16.00 Åbningstider telefon: mandag-fredag 10.00-14.00 Lørdag-Søndag: 10-12.00

Medlemskaber

Basic

kr 479 måned
 • Fri Træning
 • Fri holdtræning
 • Studierabat - 64 kr./md.
 •  

Gold

kr 879 måned
 • Fri Træning
 • Fri holdtræning
 • 1 x personlig træning
 • Studerende: 770 kr./md.

Klippekort

kr 929 måned
 • 10 x træning
 • Studerende kun 795
 •  
 •  

Dagsbillet

kr 129 dag
 • Fri træning
 • Fri holdtræning
 •  
 •  

OM OS

VISION

Movement Method er et funktionelt træningscenter med fokus på bevægelse, rehabilitering og performance. Vores vision er at opstille de mest optimale rammer for, at alle kan få en mulighed for at indfri deres individuelle træningsmål, hvorfor vores høje kvalitet af personlig træning og holdtræning er en vigtig del af Movement Method.

TEAM

Vores team består af dygtige personlige trænere og holdinstruktører med mange års erfaring inden for træning og rehabilitering. Vi har mange forskellige sportslige baggrunde såsom boldspil, brydning, YOGA, styrkeløft, MMA m.m. og vi er alle indstillet på at hjælpe alle vores medlemmer gennem intelligent og korrekt planlagt træning, som vi mener vil skabe resultater for dig.

DIG

Hos Movement Method vil gøre vores bedste for at skabe det bedste træningsmiljø for dig. Vi sætter dine målsætninger og behov i centrum, hvilket du opleve både i din frie træning og på vores specifikke hold.

METODOLOGI

Z-health

Det engelske ordsprog ”if you don’t use it, you lose it” passer på den menneskelig krop. Z-Health systemet bruges til at genfinde og genoptræne nerveforbindelser som med tiden er blevet fortrængt af kroppen. Gennem neurovidenskab fremmer Z-Health træningspræstation og nedsætter smerte. Z-Health anvender et såkaldt test-, øvelse-, retestsystem, således klient såvel som træner med sikkerhed ved, hvilke øvelser der skal implementeres i forløbet fremadrettet.

 

Vi ved, alle mennesker er forskellige og har hver deres unikke nervesystem. Derfor skræddersyer vi hos Movement Method et personligt program af øvelser til netop din smertebehandling. Træningsprogrammet tilrettelægges efter en systematisk, videnskabelig metode, der tager udgangspunkt i dine kropslige begrænsninger, som hindrer en smertefri hverdag. Sammen undersøger vi hvilke øvelser, der nedsætter disse begrænsninger. Øvelserne udbygges skridt for skridt, så du altid er garanteret en reel effekt af dit program. Z-Health er blot ét af de træningssystemer vi anvender hos Movement Method, og kan være en genvej for dig til at blive smertefri.

FAQ

Personlig træning kan betyde mange ting. Hos os kan det indebære hjælp til smertebehandling, performance i sport, tekniktræning, livsstilsændringer og meget andet. Vores team af erfarne og kompetente personlige trænere vil være klar til at tage en snak med dig om netop dine behov.

Ind og udmeldelse

Hvordan melder jeg mig ind?
Du kan melde dig ind her på siden eller hos os i Movement Method. Aldersgrænsen er 13 år. 

Hvordan modtager jeg mit medlemskabskort?
Du kan hente dit medlemskabskort hos os i Movement Method.

Hvordan får jeg min studierabat?
For at indmelde dig selv med studierabat, skal du komme ned i Movement Method og vise et gyldigt studiekort, hvorefter vi kan indmelde dig.

Hvordan melder jeg mig ud?
Kan ske ved:
– Personlig henvendelse i vores center
– Pr. mail til info@movementmethod.dk

Oplys for- og efternavn, medlemsnummer eller CPR-nummer, samt en tilkendegivelse af, at du ønsker at opsige dit medlemskab.
Husk, at du ved opsigelse af medlemskabet har en varsel på løbende måned + én måned

Hvordan kan jeg sætte mit medlemskab i bero/på pause?
Du kan nemt sætte dit medlemskab på bero fra dags dato, ved at møde personligt op i centret eller at skrive en mail til os. Du kan sætte dit medlemskab i bero i op til 6 måneder.
Vær opmærksom på, at det koster 149 kr. at sætte sit medlemskab i bero.

HUSK DOG! Hvis du stadig bliver trukket penge for dit medlemskab, selvom du har sat det i bero, kan det skyldes, at vi først har registreret dette efter den 15. i en måned, hvor vi har sendt oplysningerne videre til Betalingsservice. Det vil dog blive modregnet på din næste regning, efter du har startet dit medlemskab op igen.

Kan jeg starte op igen før min bero-periode slutter?
Ja, du kan sagtens afslutte din bero-periode før oprindelige slutdato. Det kan gøres via mail, telefon eller personlig henvendelse i centret.

Hold
 

Hvordan tilmelder jeg mig et hold?
Du kan tilmelde dig hold her eller ved at henvende til dig personalet i Movement Method.

Du logger ind ved at bruge dit medlemsnummer og din kode, som er de første 4 cifre i dit CPR-nummer (medmindre du selv har ændret koden, som vi anbefaler).
Hvis du har glemt dit medlemsnummer kan du finde det i din velkomstmail eller ved at henvende dig i Movement Method.

Hvornår skal jeg fremmøde til hold?
Du skal senest checke ind 5 min før i Movement Method ellers går pladsen til en anden, såfremt der er venteliste. Du kan dertil også tidligst møde ind til hold 2 timer før holdstart. Udeblivelse fra tilmeldt hold medfører en bøde på 30 kr. 

Du fremmøder ved at indlæse dit kort på kortlæseren ved døren.
Du vil modtage en SMS 3 timer før holdstart som påmindelse.

Movement Method reglement
 

Opførsel
Husk at behandle andre i centret med respekt, da vi ønsker en god omgangstone.

Medlemskort
Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 1000 kr. og eventuel bortvisning. Kortet SKAL medbringes. Mister du dit kort og har brug for et nyt opkræver vi et gebyr på 10 kr.

Træning uden medlemskab 
Træning uden medlemskab eller aftale om prøvetræning er strengt forbudt og medfører udelukkelse. 

Behandling af udstyr
Vores udstyr skal behandles med respekt og du skal føle dig sikker i alle dine løft og bevægelser, da det ellers potentielt kan være farligt. Hvis du er usikker på om du træner sikkert og rigtigt i forhold til dine forudsætninger kontakt da personalet eller søg en Personlig Træning

Musik og mobiltelefon
Der vil være adgang til højtalere i Movement Method. Som udgangspunkt står instruktørerne for musikken, men du må gerne låne højtalerne, så længe udstyret behandles med respekt, og du ikke generer andre medlemmer.

Beklædning
Du skal være iført træningstøj. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop eller kun iført sports BH under holdtræning. Udendørs sko og arbejdstøj anses ikke for at være træningstøj.

Familie, børn
Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Babyer kan medbringes i lift, hvis de ikke er til gene. Børn under 13 år må ikke opholde sig på træningsområderne under hold. Her henvises de til køkkenområdet på 1. sal eller receptionen. 

Doping
Vi har nul-tolerance for doping i Movement Method. Doping medfører bortvisning og udelukkelse fra centret i 2 år.

Omklædningsfaciliteter
Skabene skal tømmes efter brug, og vil blive tømt efter lukketid uden ansvar.

Åbningstider
Åbningstiderne skal overholdes. Det betyder, at centret skal forlades ved lukketid.

Henvendelser
Alle henvendelser (ris, ros, klager, spørgsmål) henvises til info@movementmethod.dk og besvares inden for 3 arbejdsdage.

 

 

HVERDAGS HOLDPLAN

Mandag

06:30 – 07:30

Funktionel

10.00 – 11.00

Funktionel

17.00 – 18.00

Movement

Tirsdag

06:30 – 07:15

Funktionel

17:00 – 18:00

Funktionel Boksning

18:00 – 19:00

Funktionel

Onsdag

06:30 – 07:30

Funktionel

10:00 – 11:00

Funktionel

17:00 – 18:00

Funktionel

18.00 – 19.00

Torsdag

06:30-07:15

Funktionel

17:00 – 18:00

Funktionel

18:00 – 19:00

Movement

Fredag

09:00 – 10:00

Sofie Hedegaard Kristensen

WEEKEND HOLDPLAN

Lørdag

11:00 – 12:00

Funktionel

Søndag

10:00 – 11.00

Yoga

HOLDBESKRIVELSE

Funktionel


For dig der bare gerne vil brænde igennem i en time.
Funktionel består typisk af en opvarmning og herefter 1 eller flere workouts. Øvelserne tager udgangspunkt i funktionelle løft, eksplosivt arbejde og høj intensitet. Vi anbefaler, at du kender til grundlæggende løfteteknikker. 

Movement

Denne time tager udgangspunkt i bevægelse, mobilitet og balance i særlige færdigheder såsom håndstand, kravlebevægelser, typer af squats osv. Holdet kan være teknisk udfordrende til tider, men vores dygtige instruktører vil sørge for, at alle kan være med.


Movement

Vi bruger forskellige bokse kombinationer og kombinerer fodarbejde, hovedbevægelse og defensiv træning til at give dig en realistisk boksning oplevelse. Vi bruger også andet udstyr som kasser, sjippetorv og håndvægte til at give dig en mere holistisk træningsoplevelse.

 

Yoga

Vægter du smidighed, mobilitet og kernestyrke højt, så er yoga noget for dig. Vores dygtige instruktører hjælper dig igennem de forskellige stillinger, så du føler dig tryg.  Du vil møde forskellige former for yoga, som vinyasa og stråla. Alle kan være med. 

 

UNDERVISERE

Eddie Murray

Eddies sportslige baggrund er brydning og Mixed Martial Art. Eddie har en utrolig evne til at få dig til at bevæge dig bedre end du nogensinde har gjort. Han råder over 18 års erfaring som holdinstruktør.

Hold: Movement, Funktionel

Stefan Nørrelund

Stefan har undervist i diverse former for træning i over 8 år. Hans sportslige baggrund er styrke- og vægtløftning og crossfit. 

Hold: Funktionel

ent, Funktionel

Mikkel Schleicher

Mikkel har en baggrund indenfor styrketræning, movement og cirkus, hvor han specialiserede sig i håndstand og partnerakrobatik. Han har tidligere undervist på cirkusskolen i København, bl.a. i fleksibilitet, håndstand og styrketræning.

Hold: Funktionel, Movement

Frederik Fenger

Frederik har 8 års erfaring med muay thai og kampsport. Han kæmper stadig aktivt, hvor han har internationel erfaring fra bl.a. Thailand. Han brænder for, at motivere og undervise ud fra det enkelte menneskes behov og ståsted.

Hold: Combat Fitness

Kasper Stig Henriksen

Kasper sportslige erfaring er primært kajakroning samt redskabsgymnastik, yoga og movement. Han er god til at strikke spændende og udfordrende øvelser sammen på hans hold. Kasper har været holdinstruktør siden 2016.

Hold: Movement, Funktionel

Bjørk Sigurdardottir

Björk har over 10 års erfaring med yoga. Hun blev Yoga Allience certificeret i januar 2018 og har yderligere certificering fra Mindful Strength. Hun har været holdinstruktør i 3 år. 

Hold: Yoga, Funktionel

Fabienne Pauly-Task

Fabienne underviser i Strala yoga, der er en yogaform baseret på naturlig bevægelse, og har fokus på vejrtrækning og at mærke efter. Yogastillingerne er kombineret gennem et flow og opbygger en balance mellem styrke, smidighed, stabilitet og mobilitet. 

Hold: Yoga

Rino Kostic

Hold: Funktionel

Gideon Muteti

Hold: Funktionel Boksning

Bliv medlem

https://webshop.sport-solution.com/MovementMethod/membershiplist/1?fbclid=IwAR3z9VzvRn28ux01yvX1gx31F_https://s-s.dk/gH3gS9

Login

https://booking.sport-solution.com/login/

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning