YOGA PREHAB

For en . krop i balance

Skab fundamentet for en sundere, smidigere & mere smertefri krop i balance

Afspil video

Hvad ville du sige til at opleve, et transformerende, fysioterapeutisk yogamestringsforløb, som vil helgardere dig med en smidigere, stærkere, og mere smertefri krop i balance?

Et yogaforløb der naturligt forebygger og behandler kroppens degenerative aldringssymptomer, skader & skavanker, så du kan få glæden af en mere velfungerende fysisk, med færre begrænsninger & mere overskud i hverdagen. 

På mit mit Yoga Prehab forløb vil du lære yogaens og fysioterapiens mest virkningsfulde redskaber til at bringe kroppen og nervesystemet i balance, reducere stress, og til uforstyrret at gå dybere i den meditative oplevelse, som i sidste ende er yogaens ultimative formål. 

Via en ekstra fysioterapeutisk dimension i yogaens sofistikerede kropsarbejde, gå vi et spadestik dybere, for at udløse yogaens fulde fysiologiske og mentale sundhedsudbytte, så du kan nyde langt større effekt af din yogapraksis, og på en mere hensigtsmæssig måde. 

Vi skræller alle overflødige lag fra i vores gennemtestede og anmelderroste forløb, som er baseret på en nøje udvalgt samling af yogaens og fysioterapiens mest virkningsfulde øvelser og programmer, så du er garanteret den største og mest sikre transformation, mod netop den helgarderet krop og sundhed som du har brug for. 

Uanset sin nuværende smidighed, styrke, balance eller smertetilstand, har du med Yoga Prehab et sikkert sted, hvor du trygt og nemt vil kunne følge undervisningen uden begrænsninger, da hvert eneste af vores ekspertudviklede yogasessioner, er omhyggeligt designet med kropsvenlige alternativer, til hvert eneste af de tænkelige udfordringer, som du vil kunne komme til at møde, i de forskellige øvelser, overgange og sekvenser, på din yogarejse. 

Med din egen faste fysioterapeut og yogalærer hos Yoga Prehab i Aarhus, er du i trygge hænder og er du garanteret en ekstraordinær undervisning og vejledning, fra en af branchens mest kompetente eksperter, i kroppens transformative kropsarbejde. En læremester som formår at koble en evidensbaseret, anatomisk kropsforståelse, med yogaens helsebevarende systemer, via sin egen baggrund som statsautoriseret fysioterapeut og årtiers dedikation og uddannelse i yogaens forskellige stilarter. 

Her vil du altså som noget helt særligt kunne lære de hemmelige, bagvedliggende teknikker og metoder, som på et skades og smertefrit grundlag vil gøre dig til en sikker og kompetent yogaudøver, på tværs af stilarter. Du vil få færdighederne og overblikket til at kunne sammensætte dine egene smarte og overskuelige yogaprogrammer, som på en super holdbar og tidsøkonomis måde, vil sikre DIG yogaens fulde fysiologiske og metale sundhedsudbytte, med udgangspunkt i netop din krop, og dine behov lige nu. 

Så uanset om målet er at blive bedre til yoga. Om du ønsker en gennemtestet metode til at reducere stress og opnå større ro på indersiden. Eller om du bare føler det er ved at være på tide at komme på sporet, mod en mere bevægelig, velfungerende og smertefri krop i balance. Så garantere jeg dig for at Yoga Prehab er det sikre valg for dig. 

Hvis du er klar til at opleve den transformerende effekt af personligt tilpasset yoga når det er bedst. Så lad Yoga Prehab blive dit afstressende frirum i hverdagen, og skab fundamentet, for dit bedste liv.

 

8 UGERS YOGA PREHAB

Fra d. 04 december - 29 januar

Yoga i Aarhus

  1 ugentlig session i 8 transformerende uger
  Personlig & progressiv udvikling på privathold
  Mulighed for eksklusiv online undervisning
  2 x Body Age Scanning før og efter forløbet
  En bevægelig, sund og afbalanceret krop
  Træn på Toldbodgade 8, 8000 Aarhus C
  Pris: kun 997 kr.

Din fysioterapeut & yogalærer

Mit navn er Nicolas Rockland og som din faste fysioterapeut & yogalærer på Yoga Prehab forløbet, vil jeg lære dig en virkningsfuld og helsebevarende yogapraksis, som har været nøglen til at transformere min egen krop, sundhed og fysioterapeutiske karriere.

Jeg opdagede yogaens forebyggende og performancefremmende effekt, under min professionelle tid som parkourudøver- og underviser i slutningen af teenageårene. 

Med en næsten intuitiv tiltrækning til yogaens univers, flyttede jeg i starten af tyverne til Himalaya for at videreuddanne mig som internationalt certificeret yogalærer, og for at rejse og lære fra nogle af yogaens anerkendte stormestrer. Men under mit ophold i Indien blev jeg pludselig ramt af en alvorlig blodinfektion som satte en stopper for min rejse. 

Med bakteriel ledbetændelse, som var tæt på at tage livet af mig, fik jeg ødelagt store dele af min ledbrusk. Min kendte førlighed og kropslige formåen blev fra den ene dag til den anden erstattet af kroniske smerter og massive fysiske begrænsninger. Og hertil slukkedes alle mine fremtidsdrømme om en karriere som performer og træner. For hvad er en træner egentlig uden sin krop, tænkte jeg. 

At miste min fysik var på det tidspunkt som at miste mig selv. Og efter 3 hårde år, hvor min eneste rigtige praksis havde været meditation, oplevede jeg for alvor hvordan kroppen gradvist degenererede. Jeg sank stadig dybere i fortvivlelse og identitetstab. 

Men på én af mine mørke dage gik det for alvor op for mig, at dét at give op på sin krop i sidste ende er at give op på sig selv og sit liv. Kroppen er ikke bare det eneste sted at du er tvunget til at bo resten af livet, men også udgangspunktet for alt hvad du gør og oplever i det. 

Jeg havde intet at miste. Så da jeg hørte om en ny og sjælden mulighed i Australien, besluttede jeg mig for at tage rejsen tilbage ud i verden i et sidste forsøg på at lære at forstå og bruge kroppen på en ny måde – denne gang via Iyenger Yoga. Og det jeg opdagede, over de næste 7 år, kom til revolutionere alting for mig. 

Metoden jeg lærte, og som jeg siden selv har videreudviklet og forfinet, satte ikke bare mig selv fri for smerter og fysiske begrænsninger, men har ligeledes ændret livet for titusindvis af mennesker over hele landet, gennem mine mine fysioterapeutiske træningsforløb. På Yoga Prehab vil jeg lære dig den helt særlige praksis, som startede det hele. Jeg vil lære dig at mestre yogaens transformerende teknikker, metoder og sekvenser. Al sammen med udgangspunkt i din krop, så du permanet  kan tage magten tilbage over din mobilitet, kropsbalance og fysiske muligheder. 

Jeg tager hånd om din udvikling

Afspil video

KROPSFORVANDLING

Øget styrke, balance og smidighed i hele kroppen

ORGANFUNKTION

Forbedret fordøjelse, respiration og sundhed af indre organer

SMERTEFRIHED

Behandling af slid, skavanker og kropslige ubalancer

ENERGI

Forbedret restitutionsevne, nattesøvn og dagligt overskud

BEVIDSTHED

Øget ro, fokus og bevidsthed

1000+ deltagere - 100% tilfredshed

Afspil video
Tine Sørensen
Tine Sørensen
Læs mere
Jeg følte mig fra første sekund trygt, grundigt og kompetent guidet af Nicolas ind i yoga stillinger, jeg ikke anede, jeg kunne. Med passion, stor viden om kroppens fysiologi og erfaring bæres man gennem yoga'ens verden. Jeg går altid derfra mere balanceret og groundet i krop og sind, end da jeg kom.
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Jeg har nydt rigtigt godt af Nicolas fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater lige meget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Steen Landbo
Steen Landbo
Læs mere
Jeg har før gået til yoga, men jeg har aldrig tidligere oplevet en yogalærer, som rent faktisk underviser i grundøvelser helt ned til mindste detalje. Jeg fortsætter på næste hold. Vil du virkelig lære yoga, så kan Yoga Prehab varmt anbefales.
Pauline Uhre Hauge
Pauline Uhre Hauge
Læs mere
Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en markant forskel i min ryg, som jeg ellers havde en del problemer med. Og nu, efter de første 8 uger, er min ryg uden smerter og problemer. Jeg glæder mig til næste runde.
Anne Mary Siverts
Anne Mary Siverts
Læs mere
Nicolas formidler en grundig viden om kroppen, skelettet, muskler og ikke mindst funktionen, således at man ikke belaster på en uhensigtsmæssig måde. Det er hårdt og kraftfuldt arbejde, men kroppe bliver stærk og smidig. Det er den bedste form for yoga, jeg har deltaget i.
Lotte Hvid Jensen
Lotte Hvid Jensen
Læs mere
Jeg får både meget detaljeret forklaring på, hvordan de enkelte øvelser skal udføres og hvad de gør ved kroppen. Jeg troede ikke yoga var noget for mig, men jeg har valgt at fortsætte 8 uger endnu, da jeg kan mærke er øget smidighed og forbedret balance.
Solveig Rense
Solveig Rense
Læs mere
Her får man en god vejledning i at gøre øvelserne helt rigtigt, så man får mest muligt ud af sin træning uden at gøre skade på sig selv. Jeg er altid i godt humør når jeg kommer fra træning og det er aldrig træls at skulle afsted.
Anne Ralenkötter
Anne Ralenkötter
Læs mere
Man behøver ikke, at være specielt smidig, veltrænet og ligne en yogi, for at komme her til yoga-undervisningen. Jeg kommer her, fordi jeg netop ikke er alle de ting, men for at bevare det, jeg har og måske forbedre lidt, selvom jeg har ælderen imod mig. Jeg føler, alle er velkommen her og kan få noget ud af det. Derudover er det hver gang både spændende, at høre Nicolas faglige forklaringer, og meget sjovt, at høre på alt det andet, han siger. Især efter den lange tid, hvor alt var gået i stå, har yoga-timen ofte været ugens højtepunkt for mig. Jeg er meget glad for det.
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Yoga med Nicolas er noget jeg glæder mig til hver uge. Det giver som regel sved på panden og mine stive led bliver udfordret. Det er lærerigt, udfordrende, hårdt og sjovt på samme tid. Nicolas underviser med stort nærvær og dedikation. Mit udbytte er en øget kropsbevidsthed, fornyet energi og velvære efter hver time. Kan klart anbefale yoga med Nicolas.
Susanne Kjær Eskildsen
Susanne Kjær Eskildsen
Læs mere
Enhver nybegynder i yogaens jungle, burde unde sig selv et Prehab-forløb hos Nicolas. Jeg er selv nybegynder og har på bedste Coronavis fulgt diverse online-sessioner gennem næsten 2 år. Det var først i mødet med Nicolas jeg oplevede effekten og glæden ved yogaen. Nu dyrker jeg yoga næsten hver dag og mærker hvilken forskel det gør for krop og sjæl og hvordan jeg for hver dag bliver mere og mere smidig, minimerer mine ’sidde-stille-arbejde-ved-computer’ skavanker – og så glæder jeg mig til næste time med Nicolas hvor mine lær-selv-unoder på fineste vis bliver korrigeret.
Tidligere
Næste
Thanh Trung
Thanh Trung
Læs mere
Jeg er taknemlig for at blive introduceret til Yoga Prehab. Nicolas formår at skabe et trygt (fri)rum, hvor han med stor passion, omhu og kyndighed lærer os det mest effektive forbyggende og skadesfri yoga. Han har en stor indsigt i anatomi, da han er uddannet fysioterapeut og har udøvet mange former for bevægelsestræning. Der er en god energi, sjov stemning og skøn fællesskab så alle kan være med. Jeg er fyldt af glæde, energi og ro når jeg går derfra 💕
Trine Hjorslev
Trine Hjorslev
Læs mere
Virkelig god on-line træning. Jeg har trænet i mange år, men her får man en helt ny tilgang til øvelserne, hvilket har gavnet ifht. min korsbåndsskade og rygproblemer.
Marna Pedersen
Marna Pedersen
Læs mere
Øvelserne bliver grundigt gennemgået og forklaret, og det er nemt at følge med. Nicolas giver en forståelig forklaring på de forskellige muskelgrupper og hvordan kroppens holdninger skal være. Kan virkelig anbefale at følge sådan et forløb. For første gang føler jeg at min krop virkelig får noget ud af træningen, og at jeg udfører øvelserne korrekt, så jeg ikke bruger min krop forkert.
Hanne Brandt Hessner
Hanne Brandt Hessner
@username
Læs mere
Fantastisk oplevelse ,at blive knæ smertefri efter gode detalje orienterede øvelser ,herfra en flot anbefaling
Hanne Nørgaard Heje
Hanne Nørgaard Heje
Læs mere
Nicolas leverer kompetent og nærværende vejledning og træning på en måde, der er tilpasset den enkeltes niveau og behov.
Jane Samsing
Jane Samsing
Læs mere
Nicolas er en behagelig og dygtig træner og har stort focus på at træne rigtigt og inspirerer mig til at bruge kroppen til det den er skabt til ... at bevæge sig. Nicolas tager hensyn til de skavanker jeg har og lærer mig at træne mere skånsomt i forhold til mine udfordringer. Træn trygt med Nicolas, du vil ikke fortryde 💪
Tina Kahr
Tina Kahr
Læs mere
Nicolas Rockland er intet mindre end yderst kompetent træner. Han forstår at få alle med, har altid overskud til at give varianter af øvelser. Ikke mindst kommer hans faglige dygtighed ham til gode, når han viser og forklare øvelser. 👍🏻
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Træning hos Nicolas Rockland er stærk vanedannende. Nicolas er kompetent, yderst motiverende og en tålmodig instruktør, der mestrer at lære fra sig og udfordrer, så der er et tilpas pres hver gang. Hans egen begejstring og konstante nysgerrighed for at udvikle nye øvelser og kombinationer smitter af og giver en træning, der gør mig glad, giver ny energi, bedre balance og styrke. Tak til Nicolas
Lene Petersen
Lene Petersen
Læs mere
Selvom jeg kun er afsted 1 gang om ugen, har jeg i mit 8 ugers forløb fået betydeligt bedre kropsbevidsthed, smidighed, styrke og balance. Jeg er i trygge hænder, med en fysioterapeut som passer på jeg ikke vrider eller belaster forkert i øvelserne. Kan klart anbefales.
Ida Rosenberg
Ida Rosenberg
Læs mere
Jeg elsker at dyrke yoga og den glæde er kun blevet større efter at være startet her. Jeg er så fyldt med taknemmelighed hver gang vi har været afsted. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og håber at andre vil give sig selv den gave det er at være med på holdet. Alle kan være med, og jeg mener virkelig ALLE!
Søren Jakobsen
Søren Jakobsen
Læs mere
For mig har det været en fantastisk intro til yogaens verden. Tydelig detaljeret instruktion og en god følelse af at få sammenhæng mellem hoved og krop.
Eli Meldgaard
Eli Meldgaard
Læs mere
Jeg har dyrket yoga i nogle år, men det bedste ved den her yoga-bootcamp er at alle kan være med. Undervisningen er uovertruffen, og jeg har kunnet tage noget med mig hjem efter hver time som har forbedret min daglige praksis derhjemme. Nicolas er fantastisk inspirerende
Birgitte Søndergaard
Birgitte Søndergaard
Læs mere
Med Yoga Prehab har jeg endelig fundet en yogapraksis, hvor jeg lærer at praktisere yoga helt fra bunden. Ingen øvelser forceres. Nicolas Rockland er en uovertruffen læremester. Med sine grundige instruktioner og intense nærvær er man i de bedste hænder.
Eva Ehler
Eva Ehler
Læs mere
I 8 år har jeg, efter 2 diskusprolapser, forsøgt at genoptræne min krop, men har ikke kunne holde til det, uanset hvad jeg har forsøgt. Her har jeg lært at arbejde rigtigt med min krop og har nu mindre smerte & større bevægelsesfrihed.
Tidligere
Næste

Mød os på Toldbodgade 8, 8000 Aarhus C

Hos Yoga Prehab holder vi til i mit hyggelige yogacenter, centralt beliggende i Aarhus C.

Her i hjertet a Aarhus, midt mellem Street Food, Badeanstalten og Dokk1, vil du finde vores hyggelige oase. Et helle og pusterum midt i byens pulserende liv. 

Med egen lounge, køkken, toiletter og reception, kan vi tilbyde en unik og eksklusiv yoga oplevelse i Aarhus. Et yogacenter hvor du kan slappe af og føle dig hjemme, både før, efter og under din yogaundervisning. 

Vores helt unikke placering midt i byen, giver dig  Aarhus C´s bedste parkeringsmuligheder, så du som kommer i bil hurtigt og nemt vil kunne finde et godt sted at parkere bilen. 

Med under 1 minuts gang til Aarhus rutebilstations, bliver det heller ikke mere belejligt for dig som køre med offentlig transport. Her kan du blive kørt lige til døren af stort set enhver af Aarhus buslinjer. 

I yogacenteret tilbyder vi en stor, lys og rummelig yogasal som indeholder alt hvad du skal bruge til din yogapraksis. Det eneste du skal gøre er at møde op, og så står vi for måtter, klodser, tæpper, og selvfølgelig en yogaundervisning i verdensklasse ´.

Da yogacenteret er hævet over gade niveau og samtidig er udstyret med filterruder, er det muligt for dig at nyde det gode lysindfald samt udsigt til byens pulserende liv, uden at yogatimen vil kunne betragtes udefra. På den måde kan du slappe af, være dig selv og fokusere på DIN yogapraksis. 

Så hvis du leder efter et nyt yogacenter i hjertet af Aarhus C, så besøg os til en gratis og uforpligtende prøvetime, når det passer dig allerbedst 

Kunne du tænke dig en gratis prøvetime?

Skriv en besked & bliv kontaktet

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Vi sidder klar på telefonerne
mandag
fra 15:00 til 17:00

tirsdag/onsdag

fra 08:30 til 10:30

[wc_product_boxes category=”hathayoga”]

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning